ZAGREB, 29. travnja 2014. - Hrvatski olimpijski odbor (HOO) i Visoka poslovna škola PAR sklopili su sporazum o suradnji na području visokoškolskog obrazovanja kategoriziranih sportaša. PAR će sportašima omogućiti studiranje na studijskom programu stručnog studija Poslovno upravljanje. PAR kategoriziranim sportašima daje razne pogodnosti studiranja, uz plaćanje školarine s popustom od 10% na iznos školarine tijekom sve tri godine studija.

 

Studij poslovnog upravljanja traje 3 godine i njegovim završetkom stječe se naziv stručnog prvostupnika ekonomije (bacc.oec.), smjer poslovno upravljanje i 180 ECTS bodova. Interdisciplinarni program ovog studija pruža stručna znanja, vještine i kompetencije za rad u sportskim društvima, klubovima, sportskim savezima, ali i u svim drugim područjima rada u kojima su potrebna ekonomska znanja.

Detalje suradnje možete pročitati u Sporazumu, a sve dodatne upite šaljite na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..