Projekt „Odaberi sport“

Hrvatski olimpijski odbor (HOO) i Hrvatska olimpijska akademija (HOA), uz potporu Ureda za suzbijanje zlouporabe droga Ministarstva zdravlja, provode od 2009. projekt „Odaberi sport“ u osnovnim školama. Namijenjen je djeci od šest do 12 godina koja se ne bave sportom, a cilj je motivirati ih i uključiti u sportske klubove i društva. Opširnije o projektu ...

 

Dokumenti: Sport na lokalnoj razini – kriteriji, pravila i obrasci

ZAGREB, 25. ožujka 2013. - Hrvatski olimpijski odbor (HOO) i Hrvatska olimpijska akademija (HOA) suorganizatori su sportskog kampa „Odaberi sport“ u Poreču od 25. do 29. ožujka 2013., koji se provodi u okviru projekta „Odaberi sport“. HOO i HOA, uz potporu Ureda za suzbijanje zlouporabe droga Ministarstva zdravlja, provode od 2009. ovaj projekt namijenjen djeci od 6 do 12 godina koja se ne bave sportom, a cilj je motivirati ih i masovno uključiti u sportske klubove i društva.

Hrvatski olimpijski odbor (HOO) i Hrvatska olimpijska akademija (HOA), uz potporu Ureda za suzbijanje zlouporabe droga Ministarstva zdravlja, provode od 2009. projekt „Odaberi sport“ u osnovnim školama. Namijenjen je djeci od 6 do 12 godina koja se ne bave sportom, a cilj je motivirati ih i masovno uključiti u sportske klubove i društva.