Aktivnosti - sport na lokalnoj razini

Zagreb, 15. listopada 2020. - Porečka dvorana Žatika bit će od 16. do 18. listopada domaćin četvrtog izdanja Sport Festa, na kojem će sportska tematika biti dominantna kroz sajamske, konferencijske i zabavne događaje. Kao i u dosadašnjim izdanjima, sportaši, treneri, poklonici sporta i rekreativci na jednom će mjestu imati prilike upoznati se s novitetima u profesionalnoj sportskoj opremi, prehrani te uslugama specijaliziranih tvrtki koje se bave uslužnim djelatnostima u sportu.

Šibenik, 23. rujna 2020. - Premijerna šibenska svečanost dodjele HOO-ovih "Priznanja za dugogodišnji uspješan rad na razvoju i unaprjeđenju hrvatskog športa", održana na tvrđavi Barone, imala je dva laureata - legendarnog šibenskog trenera Miroslava Kotarca i Grad Šibenik. Priznanja je uručio pomoćnik glavnog tajnika za programe lokalnog sporta Hrvatskog olimpijskog odbora (HOO) Siniša Krajač. 

Rovinj, 14. rujna 2020. - U sklopu sedmog izdanja projekta Snaga djece u pokretu/Youth Movement Power, najznačajnije i najveće međunarodne dječje sportske manifestacije na ovim prostorima, održan je i turnir djece s teškoćama u razvoju. Special Power League je projekt čija je temeljna ideja motiviranje djece s teškoćama u razvoju da se kroz sportske aktivnosti što bolje integriraju u društvo.