Aktivnosti - sport na lokalnoj razini

Orahovica, 26. lipnja 2020. - Fakultet za dentalnu medicinu i zdravstvo (FDMZ) osječkog Sveučilišta J. J. Strossmayera organizirao je u suradnji s Hrvatskim kardiološkim društvom drugo izdanje Poslijediplomskog tečaja stalnog medicinskog usavršavanja I. kategorije ‘‘Sport i srce‘‘.

Knin, 12. lipnja 2020. - Na tradicionalnoj svečanoj sjednici Gradskog vijeća Knina, održanoj uz blagdan gradskog zaštitnika, gradonačelnik Marko Jelić predstavio je najvažnije projekte koje je sa suradnicima ostvario u prošlih 366 dana, a tom prigodom uručio je i priznanja zaslužnicima iz nekoliko područja društvenog života.

Zagreb, 9. ožujka 2020. - Glavni tajnik Hrvatskog olimpijskog odbora (HOO) Josip Čop i njegov pomoćnik za programe sporta na lokalnoj razini Siniša Krajač priredili su u prostorijama nacionalne olimpijske udruge prijam za dvočlano damsko izaslanstvo iz Koprivnice. Predvodila ga je dogradonačelnica Koprivnice Ksenija Ostriž, a s njom u društvu bila je bivša trofejna rukometašica RK Podravka Božica Gregurić, iz igračkih dana poznata i pod prezimenom Palčić.