Aktivnosti - sport na lokalnoj razini

Opatija, 3. rujna 2021. - Od 1. do 3. rujna u opatijskog sportskoj dvorani Marino Cvetković održan je međunarodni košarkaški turnir Liburnia kup, na kojem su sudjelovale četiri vrlo atraktivne momčadi - zagrebačka Cibona, beogradski Partizan, ljubljanska Cedevita Olimpija te Carpegna Prosciutto iz Pesara.

Split / Zagreb, 20. kolovoza 2021. - Uz međunarodnu završnicu ovogodišnjeg izdanja, jedinstveni spoj školske mladeži i sporta, nadaleko poznat kao Plazma Sportske igre mladih, obilježava i 25. obljetnicu postojanja. Tom prigodom je u Splitu, ishodištu ove hvalevrijedne manifestacije, priređena i svečana akademija. Naravno, cjelokupni događaj morao je završiti u sportskom, odnosno natjecateljskom duhu - revijalnom nogometnom utakmicom izabranih sudionika i zvijezda na splitskim Prokurativama.

Petrinja, 13. srpnja 2021. - Zaklada Marin Čilić i ove je godine priredila sportsko-humanitarni događaj u sklopu projekta Gem set Hrvatska, koji okuplja najpoznatije hrvatske sportaše i sportašice, a cilj je prikupiti novac za izgradnju sportskih igrališta za djecu i promocija važnosti bavljenja sportom od najranije dobi. Nakon Šalate prošle, ove je godine središte dvodnevnih zbivanja bila Petrinja, jedan od potresom najteže pogođenih gradova u Hrvatskoj.