Aktivnosti - sport na lokalnoj razini

Zagreb, 9. ožujka 2020. - Glavni tajnik Hrvatskog olimpijskog odbora (HOO) Josip Čop i njegov pomoćnik za programe sporta na lokalnoj razini Siniša Krajač priredili su u prostorijama nacionalne olimpijske udruge prijam za dvočlano damsko izaslanstvo iz Koprivnice. Predvodila ga je dogradonačelnica Koprivnice Ksenija Ostriž, a s njom u društvu bila je bivša trofejna rukometašica RK Podravka Božica Gregurić, iz igračkih dana poznata i pod prezimenom Palčić.

Pazin, 29. studenoga 2019. - U nazočnosti brojnih uglednika, ponajviše iz Istre i grada Pazina, na svečanosti u tom gradu otvorena je nova poslovna zgrada tvrtke Ghia Staff d.o.o. Predsjednik Uprave Ghia grupe Ivan Kalac zahvalio je gostima na dolasku i na taj način iskazanoj podršci tvrtkama Ghia Staff i Ghia Sport. Ispred Hrvatskog olimpijskog odbora (HOO) svečanosti je nazočio Siniša Krajač, pomoćnik glavnog tajnika HOO-a za programe sporta na lokalnoj razini.

Zagreb, 18. studenoga 2019. - Kao i prethodnih godina Središnji državni ured za šport (SDUŠ) organizirat će informativne radionice s ciljem educiranja i pomaganja predstavnicima sporta na lokalnoj razini u pripremi programskih prijedloga za prijavljivanje na Natječaj za sufinanciranje športskih programa poticanja lokalnog športa i športskih natjecanja i Natječaj za sufinanciranje športskih programa obuke neplivača „Hrvatska pliva“ u 2020. godini, a koje su namijenjene udrugama iz sustava športa kao potencijalnim prijaviteljima. Sudionici radionica moći će dobiti sve relevantne informacije o postupku prijave na spomenute natječaje.