Zagreb, 16. travnja 2020. - Tvrtka Toyota Croatia, partner u segmentu mobilnosti hrvatskih olimpijaca, kreirala je u suradnji s hrvatskim Crvenim križem (Croatian Red Cross) humanitarnu akciju "Zajedno za bolje sutra", u kojoj će dostaviti pakete s prehrambenim proizvodima pojedincima ili obiteljima kojima je potrebna pomoć.

Na ovaj način će se mnogim našim sunarodnjacima na trenutak uljepšati dan ili izmamiti osmijeh te im poručiti da nisu sami. Dapače, poručit će se: Ovdje smo Zajedno za bolje sutra!

Svi koji to žele, mogu odvojite nekoliko minuta i sastaviti poruku osobi kojoj će biti dostavljen paket s potrebnim namirnicama. Link za unos poruke podrške objavljen je na web stranici Toyota hr: https://www.toyota.hr/world-of-toyota/red-cross

Tvrtka Toyota Croatia posebno zahvaljuje partnerima na pomoći u realizaciji ovog projekta: Hrvatskom Crvenom križu i njihovu izvršnom direktoru Robertu Marktu, veleposlanici Japana u RH, Njezinoj Ekselenciji Misako Kaji, Hrvatskom olimpijskom odboru i Hrvatskom paraolimpijskom odboru, te posebno proslavljenim sportašima koji su se aktivirali i među prvima pripremili poruke. U kampanji sudjeluju olimpijci Ana Đerek, Šime Fantela i Josip Glasnović te paraolimpijci Kristijan Vincetić i Ivan Mikulić. I njihove videoporuke mogu se vidjeti na web stranici Toyota.hr: https://www.toyota.hr/world-of-toyota/red-cross

Predsjednik tvrtke Toyota Motor Corporation Akia Toyode ovom prigodom je poručio: "Ostanite zdravi. Ostanite pozitivni. Zapamtite… i ovo će proći. I nikad ne zaboravite na zajedništvo. Ne postoji ništa što zajedno ne možemo prevladati.'' (toyota/hoo)