Preporuke za zaštitu od koronavirusa

Obveze organizatora sportskih natjecanja
Preporuke za trening u vrijeme Covida 19

Preporuka za održavanje športskih natjecanja na otvorenom
Preporuka za održavanje športskih natjecanja u zatvorenim športskim objektima
Preporuke za očuvanje zdravlja sportaša

Preporuke HZJZ-a za treninge/pripremne utakmice i športsko-rekreativne aktivnosti na otvorenim športskim objektima 

Opće higijenske mjere

 

Kontakt epidemiologa u dežurstvu: 098 / 22 77 53
Kontakt za sve koji dolaze iz inozemstva: 0800 99 99
Dodatni kontakti za sudionike u sportu: 099 / 210 23 28, 01 / 36 50 565
email: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.; Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

 

E-mail adrese za sve upite: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Službene stranice Vlade RH za pravodobne i točne informacije o koronavirusu

113 – Novi pozivni centar za sva pitanja vezana uz koronavirus

Zagreb, 16. kolovoza 2020. - Unatoč pandemiji koronavirusa, borci ultimate fighta ne miruju, a održan je i dugo najavljivani dvoboj "teškaša" UFC-a (Ultimate Fighting Championship). U noći sa subote na nedjelju američki Hrvat Stipe Miočić (37) obranio je u Las Vegasu naslov prvaka u teškoj kategoriji, pobijedivši Amerikanca Daniela Cormiera (41) jednoglasnom odlukom sudaca.

Lausanne, 15. srpnja 2020. - Predstavnici Međunarodnog olimpijskog odbora (MOO) i senegalski predsjednik Macky Sall dogovorili su odgodu Olimpijskih igara mladih (OIM/YOG) Dakar 2022. do 2026. godine. Nakon detaljnih rasprava o toj temi, prijedlog senegalskog predsjednika Mackyja Salla pozdravio je i predsjednik MOO-a Thomas Bach, smatrajući ovu odgodu izrazom odgovornosti i zabrinutosti koje nameću trenutačne okolnosti.

Peking, 10. srpnja 2020. - Kako prenosi agencija Associated Press, zbog pandemije koronavirusa Kina je najavila otkazivanje svih međunarodnih sportskih natjecanja do kraja godine, osim testnih događaja za Zimske olimpijske igre u Pekingu 2022. godine. Tako je priopćila kineska Opća uprava za sport.