Zagreb/Laussane - Olimpijska solidarnost Međunarodnog olimpijskog odbora (MOO), nakon što je u veljači ove godine odobrila Hrvatskom olimpijskom odboru financijsku potporu za sudjelovanje četrnaestoro mladih sportaša na kvalifikacijskim natjecanjima za prve Olimpijske igre mladih (OIM), koje će se od 14. do 26. kolovoza 2010. održati u Singapuru, dodijelila je i financijsku potporu za pokriće određenih troškova priprema za desetero već kvalificiranih sportašica i sportaša iz šest sportova:

Zagreb/Lausanne - Olimpijska solidarnost Međunarodnog olimpijskog odbora (MOO), nakon što je u veljači ove godine odobrila Hrvatskom olimpijskom odboru financijsku potporu za sudjelovanje četrnaestoro mladih sportaša na kvalifikacijskim natjecanjima za prve Olimpijske igre mladih (OIM), koje će se od 14. do 26. kolovoza 2010. održati u Singapuru, dodijelila je i financijsku potporu za pokriće određenih troškova priprema za desetero već kvalificiranih sportašica i sportaša iz šest sportova:

Tanja Perec i Valentina Pereglin (streljaštvo), Barbara Matić (judo), Rea Budić (taekwondo), Igor Zenzerović, Vjekoslav Žiković (Hrvatski veslački savez naknadno zamjenjuje za Matu Ledenka i Milu Cakaruna) i Asja Žero (veslanje), Antonio Obadić (kajakaštvo), Mateja Jeger i Luka Fučec (stolni tenis).