Olimpijska obitelj - In memoriam

Zagreb, 12. siječnja 2022. - U ponedjeljak 10. siječnja u 77. godini života preminuo je legendarni hrvatski stolnoteniski trener Zlatko Novaković. Bio je to stručnjak koji je puno pomogao u sportskom sazrijevanju Jasne Fazlić i jedan je najzaslužnijih za njezinu i hrvatsku brončanu medalju na Olimpijskim igrama u Seulu 1988. godine.

Zagreb, 12. prosinca 2021. - Nakon duge i teške bolesti, u Zagrebu je u 85. godini preminuo istaknuti sportski dužnosnik Darko Dujmović. Rođen je 6. lipnja 1937. godine u Petrovaradinu. Gimnaziju je polazio u Puli, a maturirao je 1956. u Zagrebu, gdje je 1981. diplomirao na Fakultetu za fizičku kulturu, smjer sportska rekreacija. U nastavku obrazovanja na Medicinskom falkultetuu Zagrebu stekao je zvanje magistra medicinskih znanosti.

Zagreb, 7. studenoga 2021. - Nakon kratke i teške bolesti koja ga je zatekla na Olimpijskim igrama u Tokiju, u subotu je u Rijeci u 67. godini života preminuo legendarni hrvatski trener streljaštva Seno Čusto, trofejni stručnjak koji je prije svega bio veliki radnik i pedagog.