RIO DE JANEIRO, 17. kolovoza 2016. (Hina) - Ovo je bilo jako loše, kad je najviše trebalo zakazala sam, kazala je nakon poraza i ispadanja iz olimpijskog turnira taekwondašica Lucija Zaninović.

Lucija u kategoriji do 49 kilograma u Rio de Janeiru neće obraniti brončanu medalju osvojenu u Londonu prije četiri godine. Mlađa sestra Zaninović je u četvrtfinalu izgubila od Francuskinje Yasmine Aziez sa 3-4, a kako je Aziez u polufinalu izgubila od Kim Sohui iz Južne Koreje sa 0-1 zlatnim bodom, Lucija je ostala bez prilike boriti se za brončano odličje u repesažu. Zanimljivo je da je Lucija potiv Francuskinje upisala čak osam pobjeda u isto toliko međusobnih borbi.

"Loše se osjećam. Francuskinju sam toliko puta pobijedila, a sada sam izgubila. I to u meču za polufinale. To je sport, ali jako sam razočarana. Ne znam šta kažem", izjavila je Lucija na rubu suza i brzo odjurila s borilišta.

Zaninović je u 1. kolu svladala Kazahstanku Ainur Jesbergenovu sa 18-7.

U četvrtak će u kategoriji do 57 kilograma nastupiti Lucijina sestra blizanka Ana Zaninović, dok će u kategoriji do 68kg nastupiti i Filig Grgić.

(Hina) xrš yrš