ZAGREB, 4. travnja 2008. - Zaljubljenici u biciklizam ali i u sport općenito, Zagrepčani Mladen Gaćeša i Marko Mitić, na Olimpijske igre u Peking, u petak, 4. travnja otputili su se na nesvakidašnji...

ZAGREB, 4. travnja 2008. - Zaljubljenici u biciklizam ali i u sport općenito, Zagrepčani Mladen Gaćeša i Marko Mitić, na Olimpijske igre u Peking, u petak, 4. travnja otputili su se na nesvakidašnji način, ali primjereno svojoj velikoj sportskoj ljubavi - biciklima.

Od zagrebačkog Trga Krešimira Ćosića 11, otkuda su krenuli do Pekinga, slijedeća će četiri mjeseca provesti na putu dugačkom 12 tisuća kilometara kroz šest zemalja, Rumunjsku, Srbiju, Rusiju, Ukrajinu, Mongoliju i Kinu, promičući tako sport kao izazov, ali i Hrvatsku i hrvatski sport. Potporu u jedinstvenom pothvatu do OI u Pekingu 2008., dvojici biciklista dao je i Hrvatski olimpijski odbor (HOO) koji ih, uz najbolje želje za siguran i uspješan put, očekuje na svjetskom sportskom događaju u bodrenju hrvatske olimpijske delegacije od početka Igara 8.kolovoza.