Glavni tajnik Hrvatskog olimpijskog odbora Ivica Miočić Stošić sa suradnicima, pomoćnikom direktora Ureda za olimpijski program Damirom Šegotom, direktorom Marketinga Rankom Ćetkovićem, savjetnikom ...

Glavni tajnik Hrvatskog olimpijskog odbora Ivica Miočić Stošić sa suradnicima, pomoćnikom direktora Ureda za olimpijski program Damirom Šegotom, direktorom Marketinga Rankom Ćetkovićem, savjetnikom Ureda Darkom Dujmovićem, te izvršnom tajnicom Ureda Majom Gencel u službenoj su posjeti Ateni gradu domaćinu ljetnih Olimpijskih igara 2004. godine.

Delegacija HOO-a boravit će u Ateni od 26. veljače do 2. ožujka 2003. godine kako bi se upoznali sa svim tehničkim informacijama o transportu, smještaju i boravku hrvatskih sportaša na Igrama. Za vrijeme boravka delegacije će se upoznati sa Atenskim olimpijskim sportskim kompleksom (OAKA), sportskim borilištima, bazenima, dvoranama i Olimpijskim selom. Delegacija HOO-a sastat će se s olimpijskim attacheom HOO-a Slavkom Šimunovićem koji boravi u Ateni, a koji će ih upoznati s objektom predviđenim za Hrvatsku kuću.

U planu su sastanci sa čelnim ljudima Organizacijskog odbora, kako bi dogovorili pojedinosti o smještaju sportaša, akreditaciji novinara i osoblja, transport, marketing, odnosno sponzorstva, te o mogućnostima i organizaciji treninga sportaša na sportskim terenima. Ukoliko obveze dopuste, delegacija HOO-a posjetit će Europsko juniorsko prvenstvo u taekwondou koje se od 28. veljače do 2. ožujka održava u Ateni.