ZAGREB, 8. lipnja 2009. – Hrvatski olimpijski odbor (HOO) i T-Hrvatski Telekom potpisali su 8. lipnja ugovor o generalnom sponzorstvu i članstvu u Hrvatskoj olimpijskoj obitelji, produživši tako uspješnu suradnju na novi četverogodišnji olimpijski ciklus, do Olimpijskih igara u Londonu 2012. godine. U nazočnosti predsjednika HOO-a Zlatka Mateše i pomoćnika glavnog tajnika za marketing Ranka Ćetkovića,

ZAGREB, 8. lipnja 2009. – Hrvatski olimpijski odbor (HOO) i T-Hrvatski Telekom potpisali su 8. lipnja ugovor o generalnom sponzorstvu i članstvu u Hrvatskoj olimpijskoj obitelji, produživši tako uspješnu suradnju na novi četverogodišnji olimpijski ciklus, do Olimpijskih igara u Londonu 2012. godine. U nazočnosti predsjednika HOO-a Zlatka Mateše i pomoćnika glavnog tajnika za marketing Ranka Ćetkovića, četverogodišnji ugovor potpisali su glavni tajnik HOO-a Josip Čop i predsjednik Uprave T-HT-a Ivica Mudrinić.
T-Hrvatski telekom, apsolutno je prepoznatljiva hrvatska kompanija s kojom i nastup hrvatskih olimpijskih delegacija na Igrama dobiva, uz sportski predznak, i onaj interdisciplinarni, kazao je predsjednik HOO-a Zlatko Mateša, te pojasnio da je, upravo zahvaljujući njihovom angažmanu i sjajnom timu, press centar HOO-a na Igrama u Pekingu, proglašen najboljim ovogodišnjim press centrom u Hrvatskoj.
Zahvaljujući svojim domaćinima u HOO-u na priznanju u poticanju stvaralaštva u hrvatskom sportu, predsjednik Uprave Ivica Mudrinić ocijenio je sportsko partnerstvo dviju institucija iznimno vrijednim zbog, kako je izjavio, svega plemenitoga što sport u društvu predstavlja. U tom smislu T-HT će s jednakom pažnjom promovirati sportske i olimpijske vrednote, najavio je Mudrinić na današnjem domjenku u sjedištu HOO-a na Trg Krešimira Ćosića u Zagrebu. Potvrda toga stigla je današnjim potpisom na četverogodišnjem ugovoru koji vrijedi do Olimpijskih igara u Londonu 2012. godine.