ZAGREB, 27. veljače 2009. – Atlantic Grupa i Hrvatski olimpijski odbor (HOO) sklopili su četverogodišnji ugovor prema kojemu Atlantic s brendom Multipower i asortimanom vitaminskih pripravaka i dodataka prehrani stječe status specijalnog partnera HOO-a.

ZAGREB, 27. veljače 2009. – Atlantic Grupa i Hrvatski olimpijski odbor (HOO) sklopili su četverogodišnji ugovor prema kojemu Atlantic s brendom Multipower i asortimanom vitaminskih pripravaka i dodataka prehrani stječe status specijalnog partnera HOO-a. Dugoročni strateški ugovor potpisali su u prostorijama Atlantic Grupe Zlatko Mateša, predsjednik HOO-a i Emil Tedeschi, predsjednik Uprave kompanije.

Atlantic Grupa kao vodeći europski proizvođač prehrane za sportaše i Hrvatski olimpijski odbor kao najviša nevladina sportska udruga u Hrvatskoj, prepoznali su zajednički interes u realizaciji potrebnih uvjeta za pripreme, natjecanja i nastup hrvatskih sportaša na Zimskim olimpijskim igrama Vancouver 2010. godine, na Olimpijskim igrama u Londonu 2012. te inim međunarodnim natjecanjima na kojima nastupaju hrvatski sportaši.

Atlantic Grupa će kao specijalni partner, u razdoblju od četiri godine, HOO-u donirati iznos u vrijednosti od 400.000,00 kuna godišnje, u proizvodima iz svog proizvodnog i distributivnog programa, koji služe kao dopunska prehrana hrvatskih sportaša čiji program u natjecateljskom i pripremnom razdoblju prati HOO.

Atlantic Grupa vlasnik je vodećeg europskog brenda sportske i funkcionalne prehrane Multipower s tridesetogodišnjom tradicijom u proizvodnji, te je službeni partner niza individualnih sportaša, klubova te europskih sportskih udruga, među kojima se posebno ističe olimpijski centar njemačke pokrajine Rhein-Ruhr. Specijalno partnerstvo s Hrvatskim olimpijskim odborom još je jedna potvrda kvalitete proizvoda u asortimanu brenda Multipower, koju su kroz stratešku suradnju s HOO-om prepoznali i vrhunski hrvatski sportaši.