Ispis

ZAGREB (20. veljače 2009.) – Hrvatski olimpijski odbor (HOO) i Zračna luka Zagreb potpisali su ugovor o suradnji kojim je dosadašnja uspješna suradnja produžena na sljedeće četiri godine, i u novom olimpijskom ciklusu.

ZAGREB (20. veljače 2009.) – Hrvatski olimpijski odbor (HOO) i Zračna luka Zagreb potpisali su ugovor o suradnji kojim je dosadašnja uspješna suradnja produžena na sljedeće četiri godine, i u novom olimpijskom ciklusu. Ugovor o specijalnom partnerstvu, u iznosu od 1.600.000 kuna, potpisali su glavni tajnik HOO-a Josip Čop i direktor Zračne luke Zagreb Boško Matković.

Zračna luka Zagreb članica je Hrvatske olimpijske obitelji već šest godina, a ovim ugovorom predviđa se financijska potpora, korištenje VIP salona i cateringa Zračne luke Zagreb bez naknade te oslobađanje od plaćanja aerodromskih taksi na svim letovima hrvatskih sportaša.

Čelnici HOO a i Zračne luke Zagreb izrazili su zadovoljstvo dosadašnjom šestogodišnjom međusobnom suradnjom, složivši se kako je VIP salon prvo mjesto proslave najvećih sportskih uspjeha hrvatskih sportaša pri njihovu povratku u domovinu. Potpisivanju ugovora nazočili su i predsjednik HOO-a Zlatko Mateša, savjetnik direktora Zračne luke Zagreb Mario Gruja i pomoćnik glavnog tajnika HOO-a za marketing Ranko Ćetković.