Ispis

ZAGREB, 20. lipnja 2008. - Hrvatski olimpijski odbor (HOO) i Raiffeisenbank Austria d.d. (RBA), pouzdan i dugogodišnji partner HOO-a u sportskom i poslovnom smislu, kako je kazao predsjednik HOO-a Z...

ZAGREB, 20. lipnja 2008. - Hrvatski olimpijski odbor (HOO) i Raiffeisenbank Austria d.d. (RBA), pouzdan i dugogodišnji partner HOO-a u sportskom i poslovnom smislu, kako je kazao predsjednik HOO-a Zlatko Mateša, u petak 20. lipnja 2008. godine, sklopili su po četvrti put jednogodišnji ugovor o suradnji i time popunili četverogodišnji olimpijski ciklus partnerstva.

RBA, četvrta banka po veličini aktive u Hrvatskoj, dio svojih prihoda, osim u kulturu i humanitarne akcije, usmjerava i u sport, nadasve učinkovitog promicatelja Hrvatske u svijetu dokazujući time visoku razinu društvene odgovornosti i poslovne otvorenosti.

Ugovor u vrijednosti milijun kuna potpisali su član Uprave RBA Mario Žižek i glavni tajnik HOO-a Josip Čop, u nazočnosti predsjednika HOO-a Zlatka Mateše i članice Uprave RBA Vlaste Žubrinić-Pick. Mario Žižek naglasio je kako Raiffeisen banka kao članica Hrvatske olimpijske obitelji sa zadovoljstvom preuzima dio odgovornosti za ulaganje u razvojni put hrvatskog sporta, dajući potporu HOO- koji ima vodeću ulogu u njegovom razvoju.