Zagreb, 27. rujna 2021. - U prostorijama Hrvatskog olimpijskog odbora (HOO) održana je sjednica Izvršnog odbora Hrvatskog zbora sportskih novinara (HZSN), prva nakon dvomjesečne ljetne stanke, a njoj je nazočio i novi glavni tajnik HOO-a Siniša Krajač.

 

Glavni tajnik HOO-a zadržao se kratko prije početka radnog dijela sjednice kako bi pozdravio članove Izvršnog odbora, a tom prilikom je istaknuo potrebu za novim iskorakom u odnosu prema medijima, pri čemu HOO računa i na odličnu suradnju sa HZSN-om.

- Sport uvijek mora biti prisutan u našim razmišljanjima. Trebamo se koordinirati u svim aktivnostima. Moramo raditi zajednički, razmjenjivati iskustva i razmišljanja o sportu jer to nam je zajednički posao, kao što nam je i zajednički cilj napredak hrvatskog sporta. U tome vidim dobru suradnju s vama. Trenutno radimo na moderniziranju naše web stranice i na novoj koncepciji Olimpa i tu opet vidim priliku za našu suradnju, obzirom na vaše ogromno iskustvo u tom poslu - naglasio je, između ostaloga, glavni tajnik HOO-a Siniša Krajač.

Članovi Izvršnog odbora HZSN-a zaključili su da se svi dosadašnji i novi članovi već sada mogu početi učlanjivati za naredno člansko razdoblje (2022. - 2023.) te  slati svoje prijedloge za novinarske nagrade i priznanja za 2021. godinu.  (hoo/hzsn)