Zagreb, 27. ožujka 2012. - Na današnji dan, prije točno deset godina, od posljedica moždanog i srčanog udara, na odjelu intenzivne skrbi bolnice u talijanskome gradu Bressanoneu umro je u 48. godini Andrija Mijačika, od 2000. do 2002. godine glavni tajnik Hrvatskog olimpijskog odbora. U spomen na tog izvanrednog sportskog djelatnika i dužnosnika, velike radne energije izaslanstvo Hrvatskog olimpijskog odbora, Damir Šegota, Ivan Varvodić i Biserka Vrbek, položilo je cvijeće na zagrebačkom groblju Mirogoj.

Zagreb, 27. ožujka 2012. - Na današnji dan, prije točno deset godina, od posljedica moždanog i srčanog udara, na odjelu intenzivne skrbi bolnice u talijanskome gradu Bressanoneu umro je u 48. godini Andrija Mijačika, od 2000. do 2002. godine glavni tajnik Hrvatskog olimpijskog odbora.

U spomen na tog izvanrednog sportskog djelatnika i dužnosnika, velike radne energije izaslanstvo Hrvatskog olimpijskog odbora, Damir Šegota, Ivan Varvodić i Biserka Vrbek, položilo je cvijeće na zagrebačkom groblju Mirogoj.