Nacionalni sportski savez sportske rekreacije / redovni članovi

Zagreb, 24. rujna 2021. - Povodom Europskog tjedna sporta, iz Ministarstva turizma i sporta upućen je poziv građanstvu za aktivno sudjelovanje. U subotu, 25. rujna 2021. godine, #BeActive Night ugostit će Stari grad Zrinskih u Čakovcu.

Čakovec, 20. rujna 2021. - Europski tjedan sporta, inicijativa Europske komisije kojom se potiče građanstvo na tjelesnu aktivnost, održat će se i ove godine, sedmi put zaredom, od 23. do 30. rujna, u 41 državi Europe. Ovu inicijativu iz godine u godinu podržava sve veći broj sportskih kolektiva i osoba iz javnog života, koji zajedno s građanima promoviraju slogan #BeActive i razvijaju svijest o važnosti tjelesne aktivnosti za zdravlje i bolju kvalitetu života svakog pojedinca.

Platak, 11. rujna 2021. - Povodom obilježavanja Hrvatskog olimpijskog dana (HOD) i 30. obljetnice utemeljenja Hrvatskog olimpijskog odbora (HOO), na Platku je održan Festival sportske rekreacije "Platak 2021." Bio je to veliki finale manifestacije koju je organirao Savez sportske rekreacije „Sport za sve" pod pokroviteljstvom Primorsko-goranske županije (PGŽ) i u suradnji sa Zajednicom sportova PGŽ-a i Hrvatskim olimpijskim odborom.