U srijedu, 7. svibnja, na poziv vršitelja dužnosti direktora Ureda Nevena Šavore, čelnici Hrvatskog gimnastičkog saveza predsjednik Ivan Pintar i glavna tajnica Višnja Gojković, vrhunski trener muš...

U srijedu, 7. svibnja, na poziv vršitelja dužnosti direktora Ureda Nevena Šavore, čelnici Hrvatskog gimnastičkog saveza predsjednik Ivan Pintar i glavna tajnica Višnja Gojković, vrhunski trener muške sportske gimnastike iz Osijeka Nenad Solar, te izbornik vrste muške sportske gimnastike Ratko Vinković, posjetit će Ured za nacionalne sportske saveze Hrvatskog olimpijskog odbora.

Povratak hrvatske gimnastike na međunarodnu sportsku scenu nakon više od pola stoljeća uspjehom Filipa Udea, mladog gimnastičara iz Čakovca koji se nedavno vratio s EP u Ljubljani sa srebrnom medaljom svakako je jedan od motiva ovog susreta na kojem će biti riječi o ulozi Hrvatskog olimpijskog odbora i Hrvatskog gimnastičkog saveza u radu gimnastičkih stručnjaka u Čakovcu, Osijeku i Splitu ali i drugim gradovima Hrvatske u kojima raste popularnost sportske gimnastike. "Očekujem otvoren i koristan razgovor s gimnastičkim stručnjacima koji su, uz uspješno vođenje Saveza, posljednjim rezultatima dokazali da njihovi suradnici posjeduju stručna, metodska i tehnološka znanja koja trebaju hrvatskoj gimnastici" izjavio je Neven Šavora najavljujući zajednički sastanak u 11 sati u sjedištu HOO-a u Zagrebu.