Predsjednik i glavni tajnik Hrvatskog olimpijskog odbora (HOO) Zlatko Mateša i Ivica Miočić Stošić, uputili su 19. travnja 2004. godine čestitku gimnastičaru Filipu Udeu na osvojenoj srebrnoj medalj...

Predsjednik i glavni tajnik Hrvatskog olimpijskog odbora (HOO) Zlatko Mateša i Ivica Miočić Stošić, uputili su 19. travnja 2004. godine čestitku gimnastičaru Filipu Udeu na osvojenoj srebrnoj medalji u vježbi na tlu u juniorskoj konkurenciji, na 26. Europskom prvenstvu u Ljubljani od 15. do 18. travnja 2004. godine:

"Iznimno nas je razveselila vijest o povijesnom uspjehu hrvatske gimnastike - osvajanju europskog srebra mladog, talentiranog gimnastičara Filipa Udea. Kao korisnika Individualnog programa posebne skrbi o mladim sportašima HOO-a, Filip je opravdao sva očekivanja i ulaganja u njegov kvalitetan razvoj, a ova medalja ogroman je poticaj za daljnje napredovanje i usavršavanje kako Filipa tako i ostalih reprezentativaca i mladih gimnastičara. Čestitke upućujemo i Filipovim trenerima Mariju Vukoji i Tatjani i Igoru Križimskom kao i čelnicima Hrvatskog gimnastičkog saveza koji svojim odgovornim radom doprinose širenju i popularizaciji gimnastike u Hrvatskoj."