ZAGREB, 18. prosinca 2008. – Hrvatski plesni par u latinskoameričkim plesovima, Zoran Plohl i Tatjana Lahvinovich, ostvarili su veliki uspjeh na Svjetskom prvenstvu održanom protekli vikend u Melbournu, Australija. Hrvatski državni prvaci, članovi zagrebačkog Plesnog studija Spin, osvojili su 4. mjesto.

ZAGREB, 18. prosinca 2008. – Hrvatski plesni par u latinskoameričkim plesovima, Zoran Plohl i Tatjana Lahvinovich, ostvarili su veliki uspjeh na Svjetskom prvenstvu održanom protekli vikend u Melbournu, Australija. Hrvatski državni prvaci, članovi zagrebačkog Plesnog studija Spin, osvojili su 4. mjesto. Mjesto na pobjedničkom postolju i svjetska bronca im je izmakla za malo budući da su u dva (samba i rumba) po mišljenju većine od 9 sudaca bili treći, a u preostala tri plesa četvrti (cha-cha-cha, paso doble, jive).
Po prvi put u povijesti je Hrvatska imala plesni par u finalu nekog svjetskog prvenstva. Naime, do sada niti jedan plesni par nije uspio ostvariti plasman u četvrtfinale, odnosno među prvih 24 para. Ostvareni rezultat pokazatelj je velikog potencijala plesnog para Plohl-Lahvinovich na budućim natjecanjima.