Predsjednik i glavni tajnik Hrvatskog olimpijskog odbora (HOO) Zlatko Mateša i Josip Čop uputili su čestitku hrvatskoj atletičarski Danijeli Grgić na osvajanju zlatne medalje na Svjetskom juniorskom...

Predsjednik i glavni tajnik Hrvatskog olimpijskog odbora (HOO) Zlatko Mateša i Josip Čop uputili su čestitku hrvatskoj atletičarski Danijeli Grgić na osvajanju zlatne medalje na Svjetskom juniorskom atletskom prvenstvu u Pekingu:

"Iznimno nas je razveselila vijest o tvom sjajnom uspjehu – osvajanju svjetske juniorske zlatne medalje u disciplini 400 metara. Nakon naslova europske juniorske prvakinje prošle godine u Kaunasu, ovo je dosad tvoj najveći uspjeh. Uz izniman talent, pokazala si da se vrhunskim i kvalitetnim stručnim radom postižu svjetski rezultati. U ime hrvatske olimpijske obitelji i naše osobno, upućujemo ti iskrene čestitke na osvajanju zlatne medalje kao i na novom hrvatskom rekordu, a u budućnosti ti želimo još puno uspjeha i osobnog zadovoljstva, na radost svih nas u domovini."