Ispis

Sastankom s predsjednikom i tajnikom Hrvatskog atletskog saveza, Lucianom Sušnjem i Milanom Oreškovićem, u ponedjeljak 4. travnja 2005. godine započela je serija radno - konzultativnih sastanaka čel...

Sastankom s predsjednikom i tajnikom Hrvatskog atletskog saveza, Lucianom Sušnjem i Milanom Oreškovićem, u ponedjeljak 4. travnja 2005. godine započela je serija radno - konzultativnih sastanaka čelnika Hrvatskog olimpijskog odbora, predsjednika Zlatka Mateše i v.d. glavnog tajnika Josipa Čopa sa suradnicima, a s odgovornim ljudima u nacionalnim sportskim savezima, članicama HOO-a. Inicijativi za neposredan i praktičan način upoznavanja s radom nacionalnih sportskih saveza i specifičnim problemima razvoja pojedinog sporta i prvom, u nizu, sastanku nazočili su v.d. direktor Ureda za olimpijski program i šef Misije MI Almerija 2005 Damir Šegota, te direktor marketinga Ranko Ćetković.

Predsjednik i glavni tajnik Hrvatskog atletskog saveza izvijestili su čelnike HOO-a i njihove suradnike o aktivnostima Saveza za 2005. godinu, o problemima s kojima se susreću, a razgovaralo se i o nastupima sportaša na narednim velikim međunarodnim atletskim natjecanjima. Iskusni sportski dužnosnik i atletski radnik, predsjednik Saveza Luciano Sušanj podvukao je i jedan od glavnih problema hrvatske atletike - nedostatak atletskih dvorana za čije rješavanje očekuje od Hrvatskog olimpijskog odbora značajnije poticanje regionalnih sportskih i privrednih subjekata.