Predsjednik i glavni tajnik Hrvatskog olimpijskog odbora Zlatko Mateša i Ivica Miočić Stošić, uputili su čestitku atletičarima, osvajačima medalja na 7. Olimpijskom festivalu europske mladeži koji s...

Predsjednik i glavni tajnik Hrvatskog olimpijskog odbora Zlatko Mateša i Ivica Miočić Stošić, uputili su čestitku atletičarima, osvajačima medalja na 7. Olimpijskom festivalu europske mladeži koji se od 26. srpnja do 2. kolovoza održao u Parizu:

«Dragi Josipa, Milan i Željko Iznimno nas vesele vaši uspjesi i medalje osvojene na sedmom Olimpijskom festivalu europske mladeži. Potvrda je to vašeg talenta i stručnjaka koji s vama rade te veliki zalog uspješnosti hrvatske atletike u budućnosti. Iskrene čestitke upućujemo Josipi Jeličić i Milanu Koturu na osvojenim srebrnim medaljama u disciplinama bacanje diska i 400 metara prepone te Željku Vinceku na osvojenom zlatu u trci na 400 metara. Čestitamo i ostalim hrvatskim atletičarima na postignutim rezultatima, srčanosti i osvojenim plasmanima. I u budućnosti vam želimo puno uspjeha i sjajnih rezultata.»