Zagreb, 20. rujna 2011. - Povodom pobjede na Europskom vaterpolskom prvenstvu u dobnoj kategoriji do 17(U-17)u finalu održanome u Rijeci 18. rujna 2011., predsjednik i glavni tajnik Hrvatskog olimpijskog odbora Zlatko Mateša i Josip Čop uputili su čestitku mladim hrvatskim vaterpolistima i vodstvu Hrvatskog vaterpolskog saveza u kojoj stoji:

Zagreb, 20. rujna 2011. - Povodom pobjede na Europskom vaterpolskom prvenstvu u dobnoj kategoriji do 17 (U-17) u finalu održanome u Rijeci 18. rujna 2011., predsjednik i glavni tajnik Hrvatskog olimpijskog odbora Zlatko Mateša i Josip Čop uputili su čestitku mladim hrvatskim vaterpolistima i vodstvu Hrvatskog vaterpolskog saveza u kojoj stoji:

„Najsrdačnije čestitamo na pobjedi na koja ne samo što potvrđuje izvanredne športske darove mladih i njihovo zalaganje u športu kojeg su odabrali, već i navješćuje nastavak izvanrednih rezultata hrvatskog vaterpola. Čestitamo stručnom stožeru Hrvatskog vaterpolskog saveza na znalačkom upravljanju športskih znanjem, vještinama i motivacijama mladih športaša čija je želja, kao i naša, da se izgrade u uspješne nositelje športskih rezultata. Potvrda ovome je i ulaganje HOO-a u mlade generacije športaša kroz višegodišnje razvojne programe među kojima su i vaterpolisti. Njima također zahvaljujemo za potvrdu opravdanosti sustava kojeg HOO pomno planira i prati na dobrobit hrvatskoga športa.“