ZAGREB, 11. rujna 2010. - U finalu Europskog vaterpolskog prvenstva (29.8.-11.9.2010.), Hrvatska reprezentacija pobijedila je Italiju 7-3 i osvojila naslov europskog prvaka

ZAGREB, 11. rujna 2010. - U finalu Europskog vaterpolskog prvenstva (29.8.-11.9.2010.), Hrvatska reprezentacija pobijedila je Italiju 7-3 i osvojila naslov europskog prvaka. Tim povodom čestitku su uputili član MOO-a Antun Vrdoljak, predsjednik HOO-a Zlatko Mateša i glavni tajnik HOO-a Josip Čop, u kojoj stoji:
„Dragi vaterpolisti, dragi prvaci Europe,
U ime hrvatske olimpijske obitelji i naše osobno, upućujemo vam iskrene čestitke na veličanstvenoj pobjedi i osvajanju naslova Europskog prvaka!
Tijekom cijelog prvenstva pokazali ste iznimnu kvalitetu, zrelost, atraktivnu igru i zajedništvo, a to su odlike najboljih od najboljih. Bilo je iznimno zadovoljstvo pratiti vas iz pobjede u pobjedu, na vašem putu osvajanja naslova prvaka Starog kontinenta.
Iskrene čestitke upućujemo i stručnom stožeru na čelu s izbornikom Ratkom Rudićem, svim članovima Organizacijskog odbora i predsjedniku Perici Bukiću na odličnoj organizaciji EP-a, volonterima, ali i publici koja je stvorila atmosferu za pamćenje!
Sa zadovoljstvom ćemo vas pratiti i u vašim budućim pobjedama, na olimpijskom putu do Londona.“