Predsjednik i v.d. glavni tajnik Hrvatskog olimpijskog odbora (HOO) Zlatko Mateša i Josip Čop, uputili su čestitku Hrvatskom teniskom savezu za pobjedu hrvatskih tenisača nad SAD-om u 1. kolu Davis ...

Predsjednik i v.d. glavni tajnik Hrvatskog olimpijskog odbora (HOO) Zlatko Mateša i Josip Čop, uputili su čestitku Hrvatskom teniskom savezu za pobjedu hrvatskih tenisača nad SAD-om u 1. kolu Davis Cupa igranom u Carson Cityju (4-6. ožujka 2005.):

"Pobjedom nad reprezentacijom SAD-a, hrvatski tenis još je jednom pokazao da pripada svjetskom vrhu. Plasman u četvrtfinale Davis Cupa, izniman je uspjeh hrvatskih tenisača, ali i odgovornih ljudi iz Hrvatskog teniskog saveza. Hrvatski brončani teniski par iz Atene, odigrao je sjajne mečeve u kojima su pokazali vrhunsku kvalitetu, nadmoć i ljepotu tenisa. U ime Hrvatskog olimpijskog odbora i naše osobno, upućujemo vam iskrene čestitke na plasmanu u četvrtfinale Davis Cupa gdje vam u srazu s Rumunjskom želimo jednak uspjeh i veselje, a na radost svih u domovini."