Zagreb, 17. srpnja 2019. - Predsjednik i glavni tajnik Hrvatskog olimpijskog odbora (HOO) Zlatko Mateša i Josip Čop čestitali su Nikolini Babić na četverogodišnjem predsjedničkom mandatu, prema kojem će na čelu Hrvatskog teniskog saveza (HTS) ostati do 2023. godine. Naime, na redovnoj izbornoj skupštini HTS-a, održanoj u Zagrebu, dosadašnja predsjednica (sredinom pošle godine zamijenila je dugogodišnjeg čelnika Franju Lukovića) dobila je povjerenje za ostanak na dužnosti u punom četverogodišnjem mandatu.

U predsjedničkom životopisu Nikolina Babić već ima naslov svjetskih prvaka hrvatskih tenisača, ostvaren prošle godine u povijesnom trijumfu nad Francuskom u posljednjem izdanju Davisova kupa po starom natjecateljskom formatu.

U čestitci vodećih dužnosnika Hrvatskog olimpijskog odbora stoji:

 

Draga Nikolina, 

iskreno nas veseli činjenica da je na čelu tako trofejnog Saveza poduzetna mlada žena iz čijeg su dosadašnjeg kratkotrajnog obnašanja čelne dužnosti vidljivi plodovi uspješnog rada. Od srca ti čestitamo reizbor na mjesto predsjednice HTS-a, sa željom da Hrvatska i dalje ostane prepoznatljiva u svijetu (i) po svojim sjajnim tenisačima i tenisačicama.