Zagreb, 23. prosinca 2009. - Peto izdanje međunarodnog teniskog turnira PBZ Zagreb Indoors(www.zagrebindoors.com) održat će se od 2. do 7. veljače 2010. u Domu sportova, najavio je direktor turnira Branko Horvat, na konferenciji održanoj 23. prosinca u hotelu Westin u Zagrebu kojoj je, uz brojne novinare i uglednike hrvatskog sporta prisustvovao olimpijac i nositelj brončanog odličja (OI Atena 2004) Ivan Ljubičić, pobjednik PBZ Zagreba Indoorsa 2006. te finalista turnira 2007. i 2008.

Zagreb, 23. prosinca 2009. - Peto izdanje međunarodnog teniskog turnira PBZ Zagreb Indoors(www.zagrebindoors.com) održat će se od 2. do 7. veljače 2010. u Domu sportova, najavio je direktor turnira Branko Horvat, na konferenciji održanoj 23. prosinca u hotelu Westin u Zagrebu kojoj je, uz brojne novinare i uglednike hrvatskog sporta prisustvovao olimpijac i nositelj brončanog odličja (OI Atena 2004) Ivan Ljubičić, pobjednik PBZ Zagreba Indoorsa 2006. te finalista 2007. i 2008. Radujući se novom sportskom izazovu 2010., Ljubičić je dao naslutiti da očekuje, kako je kazao, barem jednog Hrvata u finalu, unatoč tome što je teniska konkurencija turnira vrlo jaka. Od hrvatskih tenisača sasvim je izvjesno da će na turniru uz Ivana Ljubičića,sudjelovati Marin Čilić i Ivo Karlović.

Da će se teniski turnir PBZ Zagreb Indoors, koji je na međunarodnom kalendaru svjetskih natjecanja održati bez većih financijskih poteškoća i to u godini koja ne obećava, pobrinula se, uz Grad Zagreb, Zagrebački holding te druge tvrtke, Privredna banka Zagreb, PBZ Card koji je glavni pokrovitelj od početaka turnira. Inače dugogodišnji član Hrvatske olimpijske obitelji i partner HOO-u do OI Londona 2012, PBZ kontinuirano potiče hrvatski sport i olimpijsku obitelj, a pokroviteljstvom PBZ turnira uz ostale sportove i tenis koji je, iako“mlađi“ olimpijski sport, na top listi hrvatskih sportova sa tri olimpijska odličja vrhunskih hrvatskih sportaša.

U društvu uglednih imena na konferenciji PBZ Indoors bio je izbornik muške i ženske hrvatske teniske selekcije, Goran Prpić, olimpijac sa brončanim odličjem osvojenim u paru s Goranom Ivaniševićem na OI Barcelona 92.