Ispis

Na 17. Europskom prvenstvu u streličarstvu, održanom od 13. do 16. rujna 2006. u Ateni, hrvatska muška reprezentacija u sastavu Goran Villi, Dario Grgec i Darko Uidl, osvojila je srebrnu medalju u s...

Na 17. Europskom prvenstvu u streličarstvu, održanom od 13. do 16. rujna 2006. u Ateni, hrvatska muška reprezentacija u sastavu Goran Villi, Dario Grgec i Darko Uidl, osvojila je srebrnu medalju u stilu složenog luka. Tim povodom, osvajače medalja te predsjednika Hrvatskog streličarskog saveza Petra Čavlovića, tajnika Gorana Ahela i izbornika Dubravka Budena u utorak 10. listopada primili su predsjednik i glavni tajnik HOO-a Zlatko Mateša i Josip Čop uputivši im čestitke na ovom velikom uspjehu gdje su uspjeli pobijediti i Nizozemce aktualne vlasnike svjetskog rekorda.

Mateša je rekao kako su ovim vrijednim rezultatom hrvatski streličari pokazali da se mogu nositi i s najboljima. Prema riječima srebrnih sportaša, natjecateljski uvjeti su bili iznimno teški zbog jakog vjetra koji je puhao i otežavao natjecanje no kako su maksimalnim naporima postigli odličan rezultat u sportu koji je u Hrvatskoj u uzletu.