Prigodnom plaketom Hrvatskog olimpijskog odbora, predsjednik i glavni tajnik HOO-a Zlatko Mateša i Josip Čop nagradili su novo ime hrvatskog streličarstva; juniorku Tanju Zorman, osvajačicu srebrne...

Prigodnom plaketom Hrvatskog olimpijskog odbora, predsjednik i glavni tajnik HOO-a Zlatko Mateša i Josip Čop nagradili su novo ime hrvatskog streličarstva; juniorku Tanju Zorman, osvajačicu srebrne medalje u gađanju složenim lukom na Europskom FIELD prvenstvu a koje se održalo na Rogli u Sloveniji od 11. do 18. rujna.

Primanjem kojem su uz domaćine nazočili predsjednik i izvršni direktor Hrvatskog streličarskog saveza Petar Čavlović i Alojz Mauser, čelnici HOO-a izrazili su mladoj sportašici punu potporu za narednu natjecateljsku sezonu koja je u 2006. godini vrlo bogata ; dvoransko Europsko prvenstvo u Španjolskoj, Svjetsko juniorsko prvenstvo u field disciplini u Švedskoj, Europsko juniorsko i seniorsko prvenstvo FITA u Ateni, Svjetsko juniorsko prvenstva u Meksiku. Tanja Zorman na ova natjecanja odlazi s medaljom i visoko plasirana na svjetskog rang listi. Dakako, prijam upriličen u njenu čast, bio je prigoda da se porazgovara i o cjelokupnim planovima Saveza za 2006. godinu.