Zagreb, 11. lipnja 2021. - Predsjednik Hrvatskog streličarskog saveza Darko Uidl ponovno je izabran u Izvršni odbor Europske streličarske federacije (World Archery Europe Executive Board). Bit će mu to drugi trogodišnji mandat u najvišem tijelu europskog streličarstva, a izborni kongres održan je virtualnim putem.

 

Uidl je u članstvo Izvršnog odbora kontinentalnog udruženja prvi put izabran na 16. izbornom kongresu Europske streličarske federacije (WAE) u kolovozu 2018. godine u Poljskoj, tako da je njegov reizbor samo potvrda uspješnosti rada i na osobnom planu, ali i uspješnosti Saveza pod čijim okriljem naši streličari i streličarke dugi niz godina postižu sjajne rezultate. I na čelu Hrvatskog streličarskog saveza Uidl je u novom (aktualnom) mandatu od 2020. godine. 

 

Predsjednik Hrvatskog olimpijskog odbora (HOO) Zlatko Mateša i glavni tajnik Siniša Krajač čestitaju Darku Uidlu na novom trogodišnjem mandatu u Izvršnom odboru Europske streličarske federacije, želeći mu nastavak uspješnog rada i predstavljanja hrvatskog streličarstva u tom prestižnom tijelu!