Predsjednik i glavni tajnik Hrvatskog olimpijskog odbora, dr.Zdravko Hebel i Andrija Mijačika, poslali su 9. ožujka brzojav-čestitku Ivici Kosteliću za ukupnu pobjedu u slalomu u ovogodišnjem Svjets...

Predsjednik i glavni tajnik Hrvatskog olimpijskog odbora, dr.Zdravko Hebel i Andrija Mijačika, poslali su 9. ožujka brzojav-čestitku Ivici Kosteliću za ukupnu pobjedu u slalomu u ovogodišnjem Svjetskom Kupu.

"Oduševljeni smo tvojom skijaškom perfekcijom, samopouzdanjem i veličinom koja krasi najveće svjetske sportske prvake. Najiskrenije ti čestitamo na osvojenom malom kristalnom Globusu. Tvoja slalomska virtuoznost i ukupna pobjeda, trijumf su upornosti, rada i nepokolebljivosti uistinu iznimnog sportaša koji je i u najtežim trenucima karijere razmišljao o najvećim trijumfima. Zato si ih i ostvario. Tvoj uspjeh biti će uzor mnogim mladim sportašima u drugim sportovima. Najiskrenije čestitke svim članovima Tvoje obitelji koji su silno zaslužni za tvoj šampionski put, kao i treneru Vincenciju Jovanu, direktoru reprezentacije Vedranu Pavleku i ostalim članovima stručnog tima koji su doprinijeli ovom nezaboravnom uspjehu".