ZAGREB, 11. ožujka 2013. - Predsjednik i glavni tajnik Hrvatskog olimpijskog odbora (HOO), Zlatko Mateša i Josip Čop čestitali su Ivici Kosteliću na osvojenom prvom mjestu u slalomu Svjetskog kupa na Kranjskoj Gori.

ZAGREB, 11. ožujka 2013. - Predsjednik i glavni tajnik Hrvatskog olimpijskog odbora (HOO), Zlatko Mateša i Josip Čop čestitali su Ivici Kosteliću na osvojenom prvom mjestu u slalomu Svjetskog kupa na Kranjskoj Gori:

"Bravo Ivice, samo mjesec dana nakon osvojene srebrne medalje u superkombinaciji na Svjetskom prvenstvu, ponovo ti najiskrenije čestitamo u ime hrvatske olimpijske obitelji i naše osobno! Tvoja pobjeda u slalomskoj utrci Svjetskog kupa na Kranjskoj Gori još je jedan u nizu lijepih trenutaka koje si podario hrvatskom športu od početka tvoje divljenja vrijedne karijere. Tvoji športski uspjesi služe kao uzor mladima športašima i čine nas sve ponosnim. Želimo ti brz oporavak, kao i još puno uspjeha u nastavku karijere, a na ponos svih nas! Iskrene čestitke upućujemo i stručnom stožeru te čelnicima Hrvatskog skijaškog saveza."