Nacionalni sportski savezi

 

 

Nacionalni sportski savezi osoba s invaliditetom / redovni članovi

Nacionalni sportski savez osoba s intelektualnim teškoćama /redovni članovi

Nacionalni sportski savez sportske rekreacije / redovni članovi

 

Zagreb, 14. prosinca 2021. - U Kristalnoj dvorani hotela The Westin u Zagrebu održan je Kolegij tajnika nacionalnih sportskih saveza i stručnih službi Hrvatskog olimpijskog odbora (HOO). Predsjedavao je glavni tajnik HOO-a Siniša Krajač, kojem su u informiranju nazočnih tajnika NSS-a asistirali pomoćnici i drugi djelatnici iz gotovo svih HOO-ovih službi. 

Zagreb, 29. studenoga 2021. - Hrvatski olimpijski odbor (HOO) inicirao je održavanje edukativne radionice „Godišnji program rada, financijsko planiranje, samoprocjena i porezna obilježja službenih putovanja u neprofitnom sektoru“, s ciljem olakšavanja poslovanja nacionalnih sportskih saveza (NSS) i sportskih udruga u svome članstvu.

Zagreb, 26. prosinca 2018. - U 67. anketi Sportskih novosti, prema većinskim glasovima 322 novinara iz 54 redakcije, sportašicom i sportašem godine na izmaku proglašeni su ponajbolja svjetska atletičarka Sandra Perković i trostruko potvrđeni najbolji svjetski nogometaš Luka Modrić. Sandri je to sedmi naslov zaredom, dok je Luka dobio svoj prvi pokal SN-a, kao šesti nogometaš-laureat u SN-ovu izboru. Na taj način potvrđeni su pojedinačni laureati HOO-ava izbora otprije sedam dana, kao i nogometna reprezentacija sa SP-a u Rusiji kao najbolja momčad godine. U konkurenciji najboljih ženskih ekipa laureat je hrvatska reprezentacija u samostrelu.