Ispis

Zagreb, 16. ožujka 2022. - Hrvatski olimpijski odbor (HOO) ovim putem obavještava sve zainteresirane dionike o mogućnostima dobivanja potpore za projekte iz područja sporta, kao što su organizacija sportskih natjecanja i manifestacija, opremanje i izgradnja javnih sportskih građevina te povećanje energetske učinkovitosti građevina.


Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova Europske unije objavilo je dva poziva koji su otvoreni do 7. travnja 2022. godine:


1. Javni poziv za dostavu projektnih prijedloga za Program prekogranične suradnje između Republike Hrvatske i Bosne i Hercegovine za 2022. godinu;

 2. Javni poziv za dostavu projektnih prijedloga za Program prekogranične suradnje između Republike Hrvatske i Republike Srbije za 2022. godinu.

Na listi prihvatljivih prijavitelja nalaze se, između ostalih, županije, gradovi i općine, te javne ustanove koje su osnovali (npr. ustanove za upravljanje sportskim objektima) i neprofitne sportske udruge.

U programu RH-BIH iznos potpore po projektu može biti od 50.000 do 300.000 kuna.
U programu RH-RS potpora može iznositi od 20.000 do 200.000 kuna.
U programu RH-BIH, prijavitelji iz Hrvatske moraju biti s područja neke od sljedećih županija: Dubrovačko-neretvanska, Splitsko-dalmatinska, Šibensko-kninska, Zadarska, Ličko-senjska, Sisačko-moslavačka, Karlovačka, Brodsko-posavska, Vukovarsko-srijemska, Bjelovarsko-bilogorska, Požeško-slavonska, Osječko-baranjska i Zagrebačka županija.
U programu RH-RS, prihvatljivo je područje Brodsko-posavske, Vukovarsko-srijemske, Požeško-slavonske i Osječko-baranjske županije.
Za sva pitanja i informacije osoba za kontakt u Ministarstvu je Kristina Vujević, tel: +385 1 6470 533, e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

 

Javni poziv za Program prekogranične suradnje između RH i RS za 2022. godinu dostupan je na sljedećoj poveznici:
https://razvoj.gov.hr/pristup-informacijama/javni-pozivi-i-natjecaji/aktualno/javni-poziv-za-program-prekogranicne-suradnje-izmedju-republike-hrvatske-i-republike-srbije-za-2022-godinu/4923

 

Javni poziv za Program prekogranične suradnje između RH i BIH za 2022. godinu dostupan je na sljedećoj poveznici:
https://razvoj.gov.hr/pristup-informacijama/javni-pozivi-i-natjecaji/aktualno/javni-poziv-za-program-prekogranicne-suradnje-izmedju-republike-hrvatske-i-bosne-i-hercegovine-za-2022-godinu/4920