Zagreb, 14. ožujka 2016. - Hrvatski olimpijski odbor (HOO) objavljuje Poziv na podnošenje prijedloga sudionica programa osposobljavanja za upravljanje sportskim organizacijama pod nazivom „Sport Management Training Programme“ koji će se provoditi u razdoblju od 16. listopada 2016. do 28. svibnja 2017. u Italiji, Hrvatskoj i Francuskoj.

Prihvatljivi prijavitelji su neprofitne sportske udruge sa sjedištem u Republici Hrvatskoj. Prihvatljive sudionice su državljanke Republike Hrvatske koje sportske udruge prepoznaju kao buduće liderice u hrvatskom sportu.

 

Rok za podnošenje prijedloga je 11. travnja 2016. u 14:00 sati.

 

Prijave se podnose putem elektronskog obrasca „Participant Application Form“. Osim online prijave, potrebno je dostaviti i dodatnu dokumentaciju.

Program osposobljavanja dio je projekta „Strengthening good governance in the European sport community by providing women with necessary competencies in order to support gender balance and equality in decision-making in sport structures“ koji HOO provodi u suradnji s nacionalnim olimpijskim odborima iz Italije, Francuske, Slovačke, Češke i Litve. Projekt je dobio potporu iz programa Erasmus+ Sport.

Prije podnošenja prijave prijavitelji trebaju pažljivo proučiti e-brošuru „Sport Management Training Programme“, kao i primjerak e-obrasca za podnošenje prijedloga kako bi mogli pripremiti sve potrebne informacije prije podnošenja e-obrasca „Participant Application Form“. (hoo/msč)


Elektronska brošura „Sport Management Training Programme“- online, pdf

Elektronski obrazac „Participant Application Form“

Primjerak e-obrasca za podnošenje prijedloga - pdf