ZAGREB 14. ožujka 2012. – Advanced Sport Management Course (ASMC) je tečaj iz područja sportskog menadžmenta čiji je nastavni program kreirao Međunarodni olimpijski odbor, a provodi se u suradnji sa nacionalnim olimpijskim odborima. Tako je ASMC u Hrvatskoj u nadležnosti Hrvatskog olimpijskog odbora.

 

Kako u Hrvatskoj još uvijek nema dovoljno obrazovnih programa iz područja sportskog menadžmenta, ASMC predstavlja jedinstvenu priliku svim zainteresiranim volonterima i profesionalcima koji žele usavršiti svoje upravljačke vještine. Radi se o intenzivnom tečaju na kojem sudionici stječu nova znanja o upravljanju sportskim organizacijama, te nadograđuju i proširuju postojeća znanja. Interaktivna nastava pruža jedinstvenu priliku za razmjenu vrijednih iskustva među kolegama iz različitih sportskih organizacija. Cilj je stvoriti okruženje u kojem vodeći ljudi iz sportskih organizacija usavršavaju svoje upravljačke vještine, te uče jedni od drugih i stvaraju nove profesionalne veze koje im mogu koristiti u budućem radu.
Nastava će se provoditi tijekom 6 mjeseci, u razdoblju od travnja do rujna 2012. kroz sveukupno 18 dana intenzivne nastave, interaktivnih radionica i prezentacija analiza, te diskusija koje objedinjuju teoriju i praksu.

Više detalja o ASMC-u naći ćete u biltenu.

Kako se prijaviti?

Zainteresirane kandidate molimo da ispune obrazac za prijavu te potrebnu dokumentaciju za prijavu (obrazac za prijavu, životopis, pismo preporuke NŠS-a) dostave poštom na:

Hrvatski olimpijski odbor
n/r Alma Papić, direktorica programa
Trg Krešimira Ćosića 11
10000 Zagreb
U gornjem lijevom uglu na kuverti napisati: „Prijava za ASMC“

Rok za dostavu prijave je 23. ožujak do 12 sati!