Zagreb, 18. ožujka 2020. - Centar za prava u sportu Hrvatskog olimpijskog odbora (HOO) obavještava stranke da zbog pandemije koronavirusa i mjera zaštite stanovništva od ugroze obustavlja neposredan rad sa strankama, koji je inače obavljao u uredovno vrijeme od utorka do četvrtka, te upućuje stranke da sva pismena (pravnu dokumentaciju) upućuju isključivo poštom.

Također obavještavaju se stranke o načinu daljnje komunikacije:
- preporučuje se da stranke za komunikaciju izbjegavaju poštanske urede, koriste elektroničku poštu te svoja pismena (dokumentaciju) upućuju na e-mail tajnice Centra za prava u sportu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
- za svako pismeno upućeno elektroničkom poštom stranke će dobiti potvrdu primitka te će se na taj način pismeno smatrati dostavljenom u roku sukladno Zakonu o parničnom postupku
- ako stranke nemaju mogućnost koristiti skener, prihvatit će se i materijal fotografiran mobilnim telefonom, a u slučaju slabe rezolucije, tajnica centra kontaktirat će stranku radi ponovljene dostave
- za sva pitanja potrebno je kontaktirati tajnicu Centra za prava u sportu - Petra Pocrnić Perica 099 2102 331 ili Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
- mole se stranke da obavezno ostave broj telefona radi kontakta.