Aktivnosti Centra za prava u sportu

Zagreb, 18. ožujka 2020. - Centar za prava u sportu Hrvatskog olimpijskog odbora (HOO) obavještava stranke da zbog pandemije koronavirusa i mjera zaštite stanovništva od ugroze obustavlja neposredan rad sa strankama, koji je inače obavljao u uredovno vrijeme od utorka do četvrtka, te upućuje stranke da sva pismena (pravnu dokumentaciju) upućuju isključivo poštom.

Zagreb, 11. veljače 2020. - Drugu godinu zaredom Centar za prava u sportu organizira međunarodne skupove stručnjaka iz područja sportskog prava pa je tako u prostorijama Hrvatskog olimpijskog odbora (HOO) u Zagrebu 11. veljače održan međunarodni seminar koji je bio u znaku dviju iznimno zanimljivih prezentacija uglednih gostiju iz Austrije.

Zagreb, 27. svibnja 2019. - U organizaciji Centra za prava u sportu Hrvatskog olimpijskog odbora (HOO) i Pravnog fakulteta Sveučilišta u Salzburgu u Umagu je od 24. do 26. svibnja održan seminar pod nazivom “Svjetski antidopinški Kodeks 2021. u usporedbi s postojećim Kodeksom iz 2015. u kontekstu UNESCO-ove antidopinške konvencije - perspektiva Sportskog arbitražnog suda (CAS) u Lausannei“. Nastavak je to vrlo dobre suradnje između HOO-ova Centra za prava u sportu (tajnica Petra Pocrnić Perica) i salcburškog sveučilišta kojeg je predstavljao profesor Michael Geistlinger.